dilluns, 17 d’octubre del 2016

La Xina llança a l'espai la seva missió tripulada més llarga

YOUTOBERS/YOUTUBE:


Abans el YouTube no existia, però des del 14 de febrer del 2005, els creadors són Jawed Karim, Chad Hurley i Steven Chen.O sigui, gracies a ells podem escoltar musica, vídeos, coses graciosos.
YouTube és una pàgina web que pots penjar vídeos, i compartir-los. Hi ha moltíssims vídeos, pel·lícules, cançons, vídeos a nivell informatius, tutorials, vídeos de riure i per entretenir-te, etc.  

Com que hi ha tants vídeos, hi ha un vídeo que esta molt més visitats que els altres (1.278.595.236 de visitants).
Hi ha  un youtober que esta molt de moda a Espanya que és en Rubén/rubius/rubiusomg etc.. és molt famós pels seus vídeos.

Pensareu que un youtober nomes fa vídeos i en penja i ja esta, però un youtober ha de fer vídeos graciosos i que tinguin sentit.
Aquests vídeos són diferents  perquè ningú els faria.

Exemples de vídeos:
ESTA NOCHE NO DUERMO :( (de por)

CUIDADO CON ESTE VECINO | Hello Neighbor


GRACIES PER LLEGIR I JA SABEU MES COSES DE YOUTUBE I


               ES BO VEURE VÍDEOS DE YOUTUBE(sense passar-se).





PARKOUR




El parkour el va crear en Raymond Belle que el va posar en práctica amb els seus amics. Es va crear els finals dels anys 80; A frança. Es va posar de moda un any després ( el final dels anys 90 ). El parkour es fa servir per passar d’un lloc a un altre sense necessitat de donar tota la volta. Es práctica en zones urbanes.  les normes del parkour són que en el parkour de veritat no hi han normes. L’única norma que tens de seguir és escoltar el teu cos i cor, i no deixar que l’altre gent et domini. En alguns llocs ensenyen parkour però el parkour que surt del cor no és lo que es fa avui en dia. Aqui he deixat uns videos de parkour realitzat per unes persones famoses:












EL PARKOUR SERVEIX PER FER ESPORT LLIURE I PASSAR-HO BÉ. NO DEIXIS DOMINAR-TE  AMB AQUEST JOC / ESPORT. AQUEST JOC SERVEIX PER DIVERTIR-TE!!!





posdata: aquest joc és molt important per mi i no m’agradaria veure mai algu ríen-se de una persona perquè no en sap.



Un forner de Torelló guanya el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2016



El forner Miquel Saborit Vilà, de Torelló (el pare de l’Ariadna Saborit de 3r i l’Elsa de 2n d’aquí a l’escola) ha guanyat el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2016 que atorga el Departament d'Agricultura. Saborit representa la tercera generació de forners d'una empresa catalana amb 75 anys d'història.
Aquest home treballa al forn MÉS K PA d’aquí Torelló.
En aquest forn, a part de que hi pots anar a comprar el pa, també hi pots anar a fer el café. També és un bar. Tenen taules a l’entrada i a dintre el local . Hi pots anar a comprar pastes, pastissos, xocolata, coca de forner ...



SECCIÓ DE VIDEOJOCS


Per els fans de call of duty que hagin reservat el call of duty infinite warfare amb el cod 4 ja  poden jugar a la mítica campanya de cod 4.
Call-of-Duty-Modern-Warfare-Remastered.jpg


Barcelona games world:


Aquest passat cap de setmana hi agut a Barcelona el Barcelona games world.
Van ser 4 diversió pura.
Hi van assistir molt youtubers:
Alphasniper
ThegrefgResultado de imagen de thegrefg
Willyrex

Alexby11








Si us interessa aquesta noticia i voleu saber més informació sobre ella aneu a l'apartat de Noticies.
Screenshot 2016-10-17 at 16.04.36.png



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada