Cultura


3 PELIS QUE HAS DE VEURE SI ETS FAN DE LES COMÈDIES ROMÀNTIQUES


 1. CHICAS MALAS


Cady Heron ha sigut criada en la selva africana. Però els seus pares creuen que és hora que aprengui a comunicar-se amb altres adolescents, així que es muden a Illnois.

Acostumada a la seva antiga vida, a la Cady li resulta molt difícil integrar-se en el seu nou hàbitat, que a pesar de tot li recorda molt a la selva. Competir per la popularitat en un institut ple d'adolescentes és algo nou per a ella. A més para té un altre problema:  s'enamora de l' Aaron Samuels, que resulta ser l'ex novio de la Regina George, la noia més popular de l'institu. Mentrestant, ella i els seus amics, organitzen un pla per inflitrar a la Cady al grup de les populars.


2. "LOS IMPREVISTOS DEL AMOR"L'Alex i la Roise són millors amics del món i viuen a Dublin. Desde la seva infancia, han confiat l'un en l'altre i s'han explicat els secrets. En la seva època d'institut, fan plans per anar a estudiar junts a Boston, però la nit del ball, la Roise es queda embarassada del noi més popular de l'institut. Això destrossa els plans que tenien i la Roise amaga el seu embarass de l'Alex. Amb el pas dels anys, quan recuperen el contacte s'enamoren mutuament, però ells ja tenen altres relacions. Tot això barrejat amb la feina, la filla, i els projetes futurs, faràn que la Roise hagi de cambiar la seva vide per complet.


3. NO ESTÀ ESCRIT A LES ESTRELLESLa Hazel Grace Lancaster té càncer terminal des dels 13 anys. A causa d'això ah caigut en una depressió i com a teràpia va a un grup de suport. Allà coneix a l'Augustus Waters, un ex-jugador de bàsquet amb una cama menys del normal. Ells dos es faran molt amics i fins i tot algo més que això. Però el càncer decideix que és l'hora de l'Augustus. Ell i la Hzael hauran de lluitar per soportar ser afectes col·laterals de la mort.Yuri!!! On Ice és un anime que s’ha guanyat el cor de tots els Otakus i fins i tot, dels patinadors en els que es basen els personatges.

Tracta sobre en Yuri, un patinador professional el qual està molt frustrat perquè va perdre el Grand Prix. A conseqüència d’aquesta frustració, decideix tornar a Japó, el seu país natal.  Quan arriba ha de plantejar-se si deixar el patinatge o no. Una nit, mentre practica el ball que fa el seu ídol Viktor Niciforov, les filles de la propietària de la pista el graven i pengen el vídeo a Internet. El vídeo es fa viral. Llavors Viktor Niciforov, després de veure el vídeo, decideix anar al Japó i ser l’entrenador d’en Yuri. Però això fa enfadar an Yuri ( li diuen Yurio per distingir-lo ), un patinador rus a qui en Viktor li havia promès fer-li un programa de patinatge.Llavors es fa una competició entre en Yuri japonès i en Yuri rus on el premi és que en Viktor faci el que el guanyador diu. Finalment guanya en Yuri japonès. Després, en Yuri comença a entrenar per anar al Grand Prix. Mentre hi ha competicions, una trama amorosa surgeix entre en Yuri i en Viktor i en el capítol 7 es fan un petó <3. Finalment en Yuri queda en segon lloc.

Personalment m’ha agradat molt aquest anime i penso que saben combinar molt bé la trama amorosa amb les competicions de patinatge. A més, enganxa molt. Normalment, ja em miro els animes amb molta il·lusió , però aquest anime te’l mires amb més ganes que qualsevol altre. Té una màgia especial i un “opening” fantàstic.Molta gent l’ha criticat perquè hi hagués una relació gay, però el nombre de persones molestes no és comparable al de les persones que “shipejen victuri” ( Viktor i Yuri ). Actualment estem a l’espera de la confirmació de la segona temporada.


        Viktor                                          Yuri                                               Yurio

Tràiler:
Marc P.

ESQUADRÓ SUÏCIDA 💣


           
Esquadró suïcida es una gran pel·lícula per els admiradors de DC còmics.


Aquesta ha estat protagonitzada per:


  • Will Smith / Deadshot
  • Jared Leto / Joker
  • Margot Robbie / Harley Quinn
  • Joel Kinnaman / Rickflag
  • Viola Davis / Amanda waller
  • Jai Courtney / Boomerang
  • Jay Hernández / Diablo
  • Adewale Akinnuoye-Agbaje / killer croc
  • Cara Delevingne / Enchantress
  • Karen Fukuhara / Katana


Sinopsis: Suïcide Squad (Esquadró Suïcida)


Els dolents mes perillosos del mon tenen una nova missió, Aquells dolents són la Harley Quinn, Deadshot, Killer Croc y companyia, ells hauran de decidir si volen morir fent la missió o morir per no ferla.


La nostra opinió


La nostra opinió es que es una bona pel·lícula amb bons efectes visuals i amb un bon argument.
Aquesta te uns personatges terrible ment divertits , qui no la hagi vist li recomanem que la vegi si vol passar una bona estona amb ella.


Aquí os deixem el Trailer ⬇


baixa.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada